Онащук Олена

Вітання керівника

• Олександр Вакуленко

Ми раді вітати вас на офіційному сайті Асоціації психологів України!

Наша асоціація створена на засадах професійної приналежності та єдності інтересів та об’єднує представників психолого-педагогічної, медичної сфери та інших спеціалістів, зацікавлених у формуванні та популяризації психологічного консультування та психотерапії.

На сторінках сайту ми поділимося з вами наявними знаннями і досвідом як у галузі надання психологічної допомоги, так і у сфері науки та освіти. Ми надамо вам якісну та перевірену інформацію.

На нашому сайті ви зможете ознайомитися з інформацією про наших фахівців у наданні широкого спектру психологічної допомоги – це і одноразові психологічні консультації, і супровід у переживанні важких життєвих ситуацій, тренінги, семінари по саморозвитку і самопізнанню. Професіоналізм нашої роботи полягає у відповідній освітній базі, практичному досвіді, бережливому індивідуальному підході до клієнта, дотриманні норм етичної і професійної поведінки психолога.

Також на сайті ви знайдете інформацію про навчальні програми, організацію теоретичних і практичних семінарів, конференцій, симпозіумів, благодійну діяльність нашої асоціації, про співпрацю з іншими організаціями, тощо.

Ми відкриті для дискусій з цікавих для вас питань, а також до проведення спільних заходів.

Бажаємо Вам успіхів, натхнення та психологічного здоров’я!

Олександр Вакуленко