Зустріч з Олександром Фільцем

(1 Голосувати)

21 квітня відбулася зустріч з чудовою людиною, справжнім професіоналом, одним з перших українських психотерапевтів, професором Олекса́ндром Оре́стовичем Фільцем (*1955) — доктором медичних наук,  завіду­вачем кафедри психіатрії та психотерапії факультету післядипломної освіти ЛНМУ імені Данила Галицького, головним лікарем Львівської обласної психіат­ричної лікарні, членом Унівської групи. Олександр Орестович - Президент Української Спілки Психотерапевтів (УСП) (з 1993). Почесний президент Європейскої асоціації психотерапевтів (з 2001).

Подію організовано факультетом психології Київського національного університету імені Тараса Шевченка за підтримки Асоціації Психологів України (АПУ) та виходячи з щирої та шляхетної згоди пана Фільца.

Зустріч мала шалений успіх – в залі не залишилося жодного вільного місця – послухати Олександра Орестовича зібралися і студенти, і викладачі, і члени Асоціації.

Тема його нової лекції: Психотерапія "після післямодерну" захоплює уяву навіть досконалих знавців сучасної психотерапії та психоаналізу. Авторський підхід, кристалізований багаторічний досвід, філософія життя - що ще треба для того, аби відчути себе учасником неповторної містерії психологічного змісту!

Сподіваємося що це тільки початок нашої спільної праці – що такі зустрічі будуть відбуватися і надалі і ми ще багато разів почуємо Олександра Орестовича у Києві.

Нажаль не всім вдалося послухати лекцію наживо, але ви можете скористатися аудіо розміщеним на нашому сайті.

Схожі матеріали (за тегом)