Асоціація психологів України за здоровий спосіб життя

Цього року члени Асоціації психологів України взяли участь у благодійному 10-му Нічному марафоні Київська Русь 2014.

Привіт Альона! Сьогодні вночі ти приймала участь в «10 – му Нічному марафоні Київська Русь 2014». Розкажи нам як все пройшло?

— Привіт! Це незвичайний марафон, хоча б тому, що він починається о півночі. Було дуже атмосферно: Вишгородська Набережна; прохолодне, чисте повітря; драйвова музика; хороша організація; командній дух; шалена група підтримки; ну і звісно сам біг. Біг — це мій наркотик.

Як тобі було бігти саме вночі?

— На моє власне здивування, бігти було досить легко. Я це пов’язую з групою нашої підтримки, хорошою погодою, бажанням покращити результати попереднього марафону. І нам це вдалося. :)

Чому бігати важливо для здорового способу життя?

Я думаю, що не тільки бігати: можна й плавати, займатися спортивною ходою, їздити на велосипеді, танцювати, займатися кайтсерфінгом та багато ін. цікавих спортивних занять. Обирайте те, що подобається саме вам и присвячуйте спорту хоча б 30 хвилин в день. І цей час завжди працює на вас, ваше здоров’я, молодість, успішність.

Як саме спорт працює на нас?

Справа в тім, що наш організм виділяє стільки енергії, скільки нам необхідно. Якщо у нас сидяча робота, малоактивний спосіб життя, то й енергії організм нам буде виділяти тільки на те, щоб посидіти за робочим столом, поїсти й полежати за монітором телевізора чи комп’ютера.

Якщо ми активні, ми даємо нашому організмові сигнал, що нам потрібно багато енергії і він з радістю йде нам на зустріч.

Крім того, що ми стаємо енергійними, наше тіло підтягується, стан здоров’я покращується, ми ще й стаємо набагато щасливішими. По-перше, нас радує наш зовнішній вигляд і самопочуття, по-друге, на біохімічному рівні, виділяється серотонін — гормон щастя.

Чому важливо займатися спортом щодня?

Зверніть увагу на здорових, успішних людей, в розпорядку кожного з них є спорт. Займатися фізичними навантаженнями щодня так само важливо, як важливо дихати чистим повітрям, пити здорову воду, їсти корисну їжу. Це стиль життя. Ваш стиль життя — це повністю ваша відповідальність.

Як ти починала бігати?

Просто одягнула кросівки й побігла.

Які в тебе правила, щодо бігу?

В мене їх два:

1. Бігати в задоволення.

2. Покращувати власні результати: збільшувати дистанцію, збільшувати швидкість, бігати по різним трасам.

Що порадиш тим, хто ще не почав свою спортивну історію?

Почати Улыбаюсь Просто знайдіть те спортивне направлення, яке підходить саме вам. Далі, Ви просто не зможете відмовити собі у цьому задоволенні. І це здорово! Ви побачите, що ваше життя дуже скоро стане якісно кращим.

Приєднуйтеся до Асоціації психологів України, ми будемо продовжувати ділитися з вами секретами щастя і успіху.

Ми віримо в вас!!!

Детальніше в цій категорії: В АПУ пройшли вибори президента »